Wat word ik toch altijd vrolijk van het spelen met schmink in al die mooie kleurtjes! Als het je ook zo leuk lijkt om zelf te kunnen schminken ben je bij BB’s Art aan het goede adres! Ik geef ten minste twee x per jaar een gehele beginnerscursus en door het jaar heen diverse workshops.

Kijk hier voor prijzen en hier voor contact.

UPDATE: In 2018 neem ik even een break van het geven van de beginnerscursus. Wel geef ik gewoon de workshops dus informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Beginnerscursus

Een beginnerscursus bestaat uit 5 avonden les. Je maakt kennis met diverse materialen en leert de basistechnieken waarmee je al heel snel een mooie facepaint kunt maken. Er komen diverse modellen aan bod. Bij aanvang ontvang je een cursusmap met uitleg, voorbeelden en huiswerkopdrachtjes. De beginnerscursus duurt zo’n 2 uur per avond.

 

beginnerscursus

Workshops

  • Vanaf 4 personen geef ik ook workshops aan huis. Je kunt kiezen voor een basis workshop van 2,5 uur of een wat uitgebreidere van 4 uur. Je bepaalt zelf wat je wilt leren ( bijvoorbeeld in een thema!) of ik stel een workshop samen.
  • Het is ook mogelijk om kennis te maken met VEGAN natuurlijke schmink! In samenwerking met mijn collega IngeSchminkt kan er ook een workshop verzorgd worden met dit prachtige product. Speciaal voor mensen met een gevoelige huid of die vanuit een bewuste keuze liever gaan voor natuurlijke materialen. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Kinder workshops

Ik heb nu een paar keer een ‘try-out’ gedaan met een workshop speciaal voor kids en het was reuzeleuk! Vanaf 2016 staan deze dus ook op mijn programma!

Ben je 6 jaar of ouder en wil je ook leren schminken? Zomaar of geef je een verjaardagsfeestje en wil je iets leuks doen met je vrienden? Neem dan contact op met BB’s Art.

Een kinderworkshop duurt max. 2 uur  en aantal deelnemers is maximaal 8 kids. kinderworkshop