Wil je een unieke kleurrijke herinnering aan je zwangerschap? Laat een Bellypaint maken!

De beste tijd om een bellypaint te laten maken is tussen de 32 en 38 weken. De buik is dan al mooi rond en wat strakker. Een bellypaint maken duurt bij mij ongeveer anderhalf uur, beetje afhankelijk van het ontwerp.

Een bellypaint kan ook in combinatie met een facepaint van broertje(s) of zusje(s) of een gedeeltelijke partnerpaint (bijvoorbeeld een arm) wat ook altijd erg mooi is op de foto’s. Ik maak ook prenatal bodypaints. Dan wordt niet alleen de buik gepaint, maar ook de borstpartij, het gezicht, armen, benen, maar net wat er gevraagd wordt of hoe het ontwerp eruit ziet. Dit neemt uiteraard ook wel meer tijd in beslag, reken op 4 a 5 uur.

Het is ook mogelijk om een duopaint te boeken met BB’s Art. Dan ga ik samen met iemand anders, bijvoorbeeld moeder, vriend(in), partner,  de bellypaint maken!

Ook is BB’s Art in te huren om op locatie bij een babyshower een bellypaint te komen maken. Dit kan ook in samenwerking met de gasten indien gewenst.

Mogelijkheden om met een bellypaint je zwangerschap te kleuren en een mooie herinnering te maken zijn er dus genoeg. Kijk hier voor prijzen en hier voor contact!

Prenatal bodypaint1

Bellypaint Yoga

Bellypaint Summertime

Blue flowers bellypaint

Bellypaint Babyblanket

Bellypaint Australia1